Za večje uporabnike

TRAJNA REŠITEV PROBLEMA NEVARNOSTI DRSENJA NA RAZLIČNIH MOKRIH POVRŠINAH – v kopalnicah, na vhodih, klančinah, stopniščih, v avlah, v kuhinjah, v jedilnicah, v savnah, garderobah, sanitarijah, ob bazenih, … in POVSOD, KJER OBSTAJA NEVARNOST PADCEV ZARADI ZDRSA.

 

  • Obdelava, ki gladke površine naredi nedrseče in s tem izboljša varnost še posebno mokrih površin.
  • Zmanjšuje možnost poškodb zaradi zdrsa.
  • Enostaven za uporabo in je skoraj brez vonja.
  • Ne spremeni videza površin.
  • Obdelana površina je nedrseča do 5 let in več.

Učinkovit je na vseh zunanjih in notranjih površinah kot so keramika, granit, teras, marmor, lomljen kamen, beton, skrilavec, porcelanaste ploščice, na keramičnih in porcelanastih kopalnih in tuš kadeh.

No Skidding proti-zdrsni postopek ne spreminja videza površine in je na površini neviden. Po postopku se poveča trenje obdelane površine, kar zmanjša nevarnost zdrsa, ko je površina mokra. En nanos proti drsenju zaščiti površino do 5 let in več. Postopek je primeren za zunanje in notranje površine.
Bolj mokra je površina, bolj se izkaže učinkovitost proti-drsnega postopka.

MOKRA POVRŠINA POSTANE NEDRSEČA – VARNA !!!

Široka uporaba

Uporabljamo ga doma, v hotelih, skladiščih, tovarnah, trgovskih centrih, na javnih mestih, letališčih, bolnišnicah, domovih za ostarele, v pisarnah, poslovnih zgradbah, restavracijah, negovalnih salonih, fitnes centrih, šolah, vrtcih, ministrstvih, ter v drugih javnih ustanovah.

Enostavna in hitra uporaba

Sredstvo za nanos je že pripravljeno v originalni embalaži. Pakiranje 3,8 litra zadostuje za obdelavo približno 40. kvadratnih metrov površine. Hitro in enostavno nanašanje – preprosto nanesemo sredstvo za proti-drsno obdelavo na čisto in osušeno površino, ga pustimo na površini določen čas in nato izperemo z vodo. Na keramičnih in mozaik ploščicah pustimo sredstvo delovati od 5 do 20 minut, na granitu in marmorju 10 do 20 minut, na lomljenem kamnu in glazirani opeki 15 minut , na terasu 15 do 30 minut na škrilavcu 30 minut in v porcelanastih in emajliranih kopalnih in tuš kadeh 3 minute. Po izteku omenjenih časov sredstvo izperemo z vodo, tla pa lahko takoj spet uporabljamo. En nanos zadostuje za več letno preprečitev drsenja – do 5 let in več.

Površina pod mikroskopom:

Nova površina ploščice
tla so spolzka
 Obrabljena površina ploščice
tla so zelo spolzka
Proti-drsno obdelana ploščica
tla niso spolzka

 

Vrhunska čistilna sredstva za pripravo in vzdrževanje

Za pripravo površine pred nanosom in njeno vzdrževanje priporočamo uporabo No Skidding Flexclean (univerzalno čistilo) ali On Guard (predvsem za kuhinje, restavracije, fast food restavracije) visoko koncentrirano sredstvo za čiščenje in razmaščevanje površine. Oba omenjena sredstva hitro odstranita umazanijo tako, da prekineta elektrostatično vez med umazanijo in površino. Se samo-nevtralizirata. Preprečujeta sprijetje maščobe s tlemi. Odstranjujeta zlepljene maščobne madeže.

Najpomembnejše lastnosti

Sredstvo je pripravljeno za takojšnjo uporabo. Hitro in enostavno je za nanašanje. Površina je uporabna takoj po obdelavi. Izdelek je primeren tudi za uporabo v obratih s hrano. Ne spremeni videza obdelane površine. Večletno proti-drsno delovanje – do 5 let in več.

POMEMBNO: sredstvo ni primerno za uporabo v kopalnih in tuš kadeh ter drugih površin iz AKRILA in PVC-ja!