Za manjše uporabnike

Proti zdrsno sredstvo za obdelavo trdih površin

Z MINIMALNIMI STROŠKI LAHKO PREPREČITE DRSENJE V VAŠIH KOPALNIH IN TUŠ KADEH, NA KOPALNIŠKIH TLEH, V SAVNAH, NA VHODIH, STOPNIŠČIH. DO 5 LET IN VEČ, Z ENIM SAMIM NANOSOM.

Primeren je za uporabo doma: v domačih kopalnicah, na vhodih, stopniščih in povsod kjer obstaja nevarnost padcev zaradi zdrsa.

UPORABA JE HITRA IN ENOSTAVNA:
Preprosto nanesemo sredstvo na čisto in osušeno površino kopalne ali tuš kadi, ali na tla kopalnice, vhoda., pustimo delovati določen čas, nato pa ga izperemo z vodo. V porcelanastih in emajliranih kopalnih in tuš kadeh pustimo sredstvo delovati 3 minute, na keramičnih in mozaik ploščicah od 5 do 20 minut, na granitu in marmorju 10 do 20 minut, na lomljenem kamnu in glazirani opeki 15 minut, na terasu 15 do 30 minut in na skrilavcu 30 minut Po izteku omenjenih časov sredstvo izperemo z vodo, površino pa lahko takoj spet uporabljamo. Ena steklenička vsebuje 118 mililitrov tekočine, kar zadostuje za obdelavo približno 1,5 kvadratnega metra površine.

Površina pod mikroskopom:

Nova površina ploščice
tla so spolzka
 Obrabljena površina ploščice
tla so zelo spolzka
Proti-drsno obdelana ploščica
tla niso spolzka

 

Dolgotrajna zaščita pred zdrsi in padci:

  • V PORCELANASTIH IN EMAJLIRANIH KOPALNIH IN TUŠ KADEH
  • NA KERAMIČNIH IN BETONSKIH TLEH TUŠEV
  • NA KERAMIČNIH, MARMORNIH IN GRANITNIH KOPALNIŠKIH TLEH
  • NA TLEH V SAVNAH, OKOLI BAZENOV, OKOLI MASAŽNIH KADI IN KOPELI.

No Skidding proti zdrsu zmanjšuje nevarnost poškodb zaradi zdrsov v kopalnih kadeh, tuših in na različnih trdih tleh z zmanjšanjem drsenja površine. Postopek ne spreminja videza površine in je na površini neviden. Zelo priporočljiv je za domačo uporabo v kopalnicah in povsod kjer drsi. MOKRA POVRŠINA POSTANE NEDRSEČA – VARNA !!!

POMEMBNO: sredstvo ni primerno za uporabo v kopalnih in tuš kadeh ter drugih površin iz AKRILA in PVC-ja !

PROTI ZDRSU ZA LES, JEKLO, STEKLO, ALUMINIJ, PLASTIKO, BETON, KERAMIKO…