Pogosta vprašanja

1. Kaj je proti drsno sredstvo?

To je tekočina, ki tla enostavno v največ 20 minutah naredi nedrseča!

2. Ali je to premaz?

Ne, to je kemična obdelava - tekočina poveča mikropore na površini!

3. Ali sredstvo ploščico nagrize, nažre?

Ne, gre za kemično obdelavo, ki mikronsko poveča mikropore na trdih površinah!

4. Kako pa to deluje?

Površino očistite in osušite nato pa sredstvo enakomerno nanesete na površino. tekočino pustite na površini do 20min.(odvisno od tipa površine), nato pa površino dobro izperite z vodo-2x do 3x, oziroma dokler ni več penjenja pri izpiranju. Postopek je tako hitro končan, površina pa takoj pohodna.

5. Kje lahko to uporabim?

Deluje na vseh trdih talnih površinah (vse vrste keramike, granita, na porcelanastih tuš in kopalnih kadeh, na kamnu, betonu, skrilavcu…)

6. Koliko časa po obdelavi pa deluje?

Po garanciji proizvajalca No Skidding iz Kanade zadošča en nanos tudi do 5 let, kar pa je odvisno od frekvence ljudi, ki hodijo tam!

7. Rad bi proti drsno zaščitil celo garažo, ta steklenička pa zadostuje za samo 1,5m² površine?

V tem primeru pokličite Skupino FMG. Obiskali vas bomo in predstavili našo rešitev ter namesto vas naredili tudi proti drsno obdelavo tal.

8. Doma imamo parket?

Ta tekočina je primerna samo za trde talne površine, za parket so primerna druga sredstva. Pokličite nas na 040/795 089 oz. 01/5187 800  in z veseljem vam bomo svetovali.

9. Ali postopek proti drsne obdelave drag ?

Cenovno je postopek obdelave zelo, zelo ugoden, ker gre za posebni tehnološki postopek, ki poveča trenje površine do 5 let. Problem drsenja površine boste s tem odpravili brez brušenja in ostalih gradbenih posegov oziroma brez drage zamenjave talne površine (keramike, granita…).

10. Doma imamo granit. ali se po proti drsni obdelavi kaj spremeni videz površine?

Ne, vendar Vam vseeno predlagamo, da naredite test na manj vidnem mestu in potem bo odločitev lažja. V primeru, da je vaša površina večja Vas bomo obiskali mi. Predstavili Vam bomo sredstvo, testirali površine in Vam predlagali najboljšo rešitev.